Denumirea postului: BUCĂTAR
Locul desfăşurării muncii: sediul restaurantului „ ...”
Departament: bucătărie
Subordonare: bucătarului şef
Supervizare: supervizează activitatea ajutorilor de bucătari
Relaţii funcţionale: - cu şefii de birouri, personal administrativ, şoferi de aprovizionare,
contabilitate;
- cu personalul de deservire a clienţilor.
Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura prepararea comenzilor (meniurilor) într-o manieră eficientă şi profesionistă.
Autoritatea postului: utilizează materialele şi aparatura puse la dispoziţie de firmă.
Atribuţiile principale şi sarcinile specifice:
- pregăteşte mâncărurile din reţetarul unităţii în conformitate cu standardele în vigoare;
- montează preparatele pe obiectele adecvate pentru servire şi realizează elementele estetice ale preparatelor;
- participă cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat şi la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienţi şi asigură servirea acestora;
- debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
- asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
Specificaţiile postului:
• studii medii;
• diplomă de calificare în domeniu ;
• vechimea în specialitate: min. 3 ani, cu recomandare scrisă de la cel puţin unul dintre locurile de muncă anterioare;
• cunoştinţe medii de limba engleză;
• rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică;
• imaginaţie culinară, ordonat şi disciplinat;
• capabilitatea să pregătească produse alimentare reci şi calde în conformitate cu meniul restaurantului;
• atitudine orientată către client – politeţe, abilităţi bune de comunicare, persoană energică şi amabilă;
• rezistenţă mare la stres;
• atitudine pozitivă şi conciliantă în relaţiile cu clienţii şi colegii;
• disponibilitate de a lucra în ture.
Responsabilităţi ale postului:
• răspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate şi respectarea termenelor de execuţie a acestora;
• păstrarea în bune condiţii a ustensilelor şi aparaturii;
• respectarea normelor de igienă şi securitate a muncii;
• utilizarea resurselor existente, exclusiv în interesul firmei.
În funcţie de activitatea curentă a unităţii, salariatul va îndeplini orice alte sarcini dispuse de către conducere, în legătură cu deservirea corespunzătoare a clienţilor unităţii şi în funcţie de competenţele sale profesionale.
Prezentul document se constituie în anexa la contractul individual de muncă şi a fost întocmit în 3 (trei) exemplare originale, unul pentru salariat, unul pentru dosarul său de personal şi unul pentru Inspectoratul Teritorial de Muncă al mun./jud. ..............................
Am luat la cunoştinţă.
Data comunicării: ...............................................................................
Salariat, Departament Resurse Umane,
Semnătura Semnătura
…………………...………………………. ..........................................
Fisa de post pentru bucatar - model orientativ
Cadrul legislativ.
Moderators: ragazza_esuberante, crstmol
Fisa de post pentru bucatar - model orientativ
Post by dmldone » Mon Sep 21, 2009 2:36 pm
Stiri contabile la zi, legislatie, modele acte - http://www.cabinetexpert.ro/
http://www.contabilgorj.ro/ - http://www.gorjcontabilitate.ro/
http://www.contabilii.ro/
http://www.bagatare.ro/
http://www.contabilgorj.ro/ - http://www.gorjcontabilitate.ro/
http://www.contabilii.ro/
http://www.bagatare.ro/
Jump to
- CLUBUL CANDIDATILOR LA EXAMENUL DE LA CECCAR
- ↳ Clubul candidatilor la examenul de acces la CECCAR
- ↳ Examenul de admitere la CECCAR - sesiune an curent
- ↳ Intrebari si raspunsuri cu privire la examenul de acces la CECCAR
- ↳ Contabilitate - examen acces la CECCAR
- ↳ Fiscalitate - examen de acces la CECCAR
- ↳ Control Financiar - examen de acces la CECCAR
- ↳ Evaluare - examen acces la CECCAR
- ↳ Doctrine - examen de acces la CECCAR
- ↳ Audit financiar - contabil - examen de acces la CECCAR
- ↳ Drept comercial - examen de acces la CECCAR
- ↳ Camera Consultantilor Fiscali
- CONTA CAFFE 100% - Intreaba, Afla raspunsul, Spuneti parerea si Ajuta-i pe altii!
- ↳ Manualul contabilului
- ↳ SA INVATAM CONTABILITATE
- ↳ Impozitul pe profit
- ↳ Impozitul pe venit
- ↳ Impozitul pe veniturile microintreprinderilor
- ↳ Impozitul pe veniturile obtinute din Romania de nerezidenti
- ↳ TVA la incasare 2014 - forum intelegere sistem
- ↳ Contributii salariat / unitate
- ↳ Accize
- ↳ Impozite si taxe locale
- CONTABILITATE FINANCIARA
- ↳ Active imobilizate
- ↳ Active circulante
- ↳ Capital si rezerve
- ↳ Datorii
- ↳ Leasing Financiar
- ↳ Contabilitate de Productie (Contabilitate de gestiune)
- CONTABILITATE INTERNATIONALA- RAPORTARE EXTERNA PE IAS/IFRS
- ↳ Cadrul general de intocmire si prezentare a SF
- ↳ Consolidarea situatiilor financiare
- ↳ Standardele Internationale de Contabilitate (IAS)
- ↳ Standardele Internationale de raportare financiara (IFRS)
- ↳ Implementarea Standardelor Internationale de raportare financiara
- SITUATII FINANCIARE ANUALE - pentru un contabil de nota 10!
- ↳ Bilantul contabil
- ↳ Contul de profit si pierdere
- ↳ Situatia fluxurilor de trezorerie
- ↳ Note explicative
- CONTABILITATE MANAGERIALA
- ↳ Contabilitate Manageriala
- ↳ Contabilitate de Productie/ Contabilitate de gestiune
- ↳ Procedee de calculatie a costurilor
- ↳ Metode de contabilitate de gestiune si de calculatie a costurilor
- CONTABILITATE APROFUNDATA
- ↳ Contabilitatea lichidarii, fuziunii si a altor restructurari in capitalul societatilor comerciale
- ↳ Contabilitatea conturilor consolidate
- ↳ Contabilitatea gruparilor de intreprinderi
- DIAGNOSTIC FINANCIAR - INSTRUMENTE DE ANALIZA FINANCIARA
- ↳ Analiza functionala a bilantului
- ↳ Analiza patrimoniala a bilantului
- ↳ Analiza contului de rezultate
- ↳ Analiza fluxului de trezorerie
- ↳ Diagnosticul riscului de intreprindere
- LEGISLATIE CONTABILA SI FISCALA
- ↳ Legislatie cu privire la CONTABILITATEA FIRMEI
- ↳ TVA
- ↳ Accize
- ↳ Asigurari
- ↳ Codul muncii
- ↳ Control financiar
- ↳ Impozit pe profit, venit
- ↳ Impozit pe dividende, jocuri
- ↳ Impozite locale
- ↳ MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI
- DIN CATEGORIA: "IN AFARA DE CONTABILITATE SI ASIMILATE"
- ↳ Prezentare membrii
- ↳ Lucruri interesante
- ↳ O altfel de pagina
- ↳ Sustinere forum