Examen acces la stagiu 2011
Moderators: ragazza_esuberante, crstmol
Re: Examen acces la stagiu 2011
Buna ziua
Numele meu este Oana si anul acesta intentionez sa dau examenul de acces. Daca aveti ceva materiale va rog mult sa mi le trimiteti pe adresa : [email protected]. Va multumesc mult si urez succes tuturor celor care vor sa mai urce o treapta in cariera lor.
Numele meu este Oana si anul acesta intentionez sa dau examenul de acces. Daca aveti ceva materiale va rog mult sa mi le trimiteti pe adresa : [email protected]. Va multumesc mult si urez succes tuturor celor care vor sa mai urce o treapta in cariera lor.
Imi puteti da si mie accept, va rog?dmldone wrote:intrati pe grupul nostru, la files - http://finance.groups.yahoo.com/group/c ... 20%202011/
Acest mesaj imi apare: Your membership in the group contacafe_club is still pending. You will be able to access this page once the moderator has approved your membership.
Multumesc anticipat!
O zi buna!
-
- Coffe-drinker
cine da examenul anul acesta la experti contabili?
-
- Coffe-drinker
Rezolvarile la fiscalitate le-am gasit tot pe contacafe.ro. Sunt aceleasi probleme ca in anul 2008. Atentie la cotele de tvaletitia_loreley wrote:Are cineva rezolvarile la fiscalitate 2011? Daca da, va rog sa le postati aici.

-
- Coffe-drinker
Pe mine ma intereseaza cele de la drept si audit, daca gasiti ceva.nicoletabunghiuz wrote:Rezolvarile la fiscalitate le-am gasit tot pe contacafe.ro. Sunt aceleasi probleme ca in anul 2008. Atentie la cotele de tvaletitia_loreley wrote:Are cineva rezolvarile la fiscalitate 2011? Daca da, va rog sa le postati aici.) si alte chestii revizuite ale Codului Fiscal. Daca o sa reusesc sa le salvez cumva, o sa le atasez.
Va multumesc.
-
- Coffe-drinker
Buna,
As dori daca se poate sa imi trimiteti si mie materialele pentru acces stagiu 2011. Adresa mea de e-mail este: [email protected]
Va multumesc, spor la invatat si bafta multa la toti!
As dori daca se poate sa imi trimiteti si mie materialele pentru acces stagiu 2011. Adresa mea de e-mail este: [email protected]
Va multumesc, spor la invatat si bafta multa la toti!
Buna,
stie cineva daca au aparut modificari, in cartea cu teste pentru acces la stagiu experti contabili 2011 CECCAR, fata de cea din 2009?
Multumesc!
stie cineva daca au aparut modificari, in cartea cu teste pentru acces la stagiu experti contabili 2011 CECCAR, fata de cea din 2009?
Multumesc!
Buna! M-am inscris si eu la examenul de expert contabil...mai da cineva examenul la Cluj?
Va rog sa imi trimiteti si mie materialele ptr. acest stagiu pe adresa: [email protected]
Va multumesc mult ...
Va multumesc mult ...
Buna ziua !
Va rog mult daca puteti sa imi trimiteti si mie subiectele rezolvate pentru expert contabil (acces stagiu) la materiile din 25 septembrie 2011 - adresa email [email protected]
Multumesc anticipat!
Va rog mult daca puteti sa imi trimiteti si mie subiectele rezolvate pentru expert contabil (acces stagiu) la materiile din 25 septembrie 2011 - adresa email [email protected]
Multumesc anticipat!

Buna,
Aveti subiectele care au fost la ex din 18septembrie? Cum a fost?
Aveti subiectele care au fost la ex din 18septembrie? Cum a fost?
-
- Coffe-drinker
AUDIITORUL PARTICIPA LA PROCESUL DE INVENTARIERE?
din cate stiu eu participa la inventariere auditorul, sau cel putin teoretic asa ar tb , ca in practica lucrurile stau putin altfel e partea a 2 a !
Pentru cei care ati dat examenul de acces la CECCAR anul acesta, cum vi s-a parut acest examen: grad de dificultate, mod de formulare subiecte si organizare?!
Astept opinii, multumesc!
Astept opinii, multumesc!
-
- Coffe-drinker
adresa mea este [email protected], astept sa imi trimite-ti materialele
multumesc
multumesc