Intrebari si rezolvari fiscalitate - examen CECCAR 2008

Bibliografie. Teste grila. Rezolvari. Materiale utile. Linkuri. Opinii si dezbateri.

Moderators: ragazza_esuberante, crstmol

Post Reply
dmldone
Site Admin
Posts: 5546
Joined: Thu Nov 23, 2006 11:38 am
Location: Tg-Jiu
Contact:

Intrebari si rezolvari fiscalitate - examen CECCAR 2008

Post by dmldone » Sat Oct 25, 2008 4:51 pm

182.SC ALFA SRL, o societate comerciala stabilita in Romania si inregistrata in scop de TVA in Romania, vinde catre societatea BETA, stabilita si inregistrata in scop de TVA in Ungaria, fructe care sunt transportate din Romania in Ungaria de catre BETA.
Ce operatiune realizeaza SC ALFA SRL si care sunt conditiile pentru ca SC ALFA SRL sa factureze operatiunea “scutit cu drept de deducere”?
Raspuns: Operatiunea= livrare intracomunitara; exista transport; locul operatiunii= locul taxarii, deci in Romania, unde incepe transportul. Conform art.143 alin.2 lit a din Cod Fiscal, ca sa factureze operatiunea “scutit cu drept de deducere”, trebuie sa indeplineasca 2 conditii: sa existe dovada transportului (documente) si sa aiba cod valid de TVA atribuit de alt stat membru, decat cel in care incepe transportul.Obligatia de plata a TVA-ului (art.150/CF) o are furnizorul (ALFA SRL), obligatia de plata a TVA-ului fiind in Ungaria.

183.SC ALFA SRL, o societate comerciala stabilita in Romania si inregistrata in scop de TVA in Romania, vinde catre o societate BETA, stabilita si inregistrata in scop de TVA in Ungaria, fructe care sunt transportate din Buzau, de la sediul societatii ALFA, in Oradea, la un sediu permanent al societatii BETA.
In ce conditii poate SC ALFA SRL sa factureze aceasta livrare intracomunitara cu conditia “scutit cu drept de deducere”?
Raspuns: Deoarece ALFA e persoana impozabila=> operatiune de livrare, dar nu intracomunitara. Locul operatiunii= locul taxarii (Buzau, lucul de unde incepe). ALFA nu poate sa factureze aceasta livrare “scutit cu drept de deducere”. Plata TVA-ului se va face de catre ALFA (Furnizor).

184. SC ALFA SRL, o societate comerciala stabilita in Romania si inregistrata in scop de TVA in Romania, vinde catre o societate BETA, stabilita in Ungaria si inregistrata in scop de TVA in Ungaria, fructe care sunt transportate din Romania in franta. Beta ii comunica societatii ALFA un cod de TVA valabil. Emis de autoritatile din Ungaria, SC ALFA SRL detinand documente de transport care atesta transportul bunurilor din Romania in Ungaria. SC ALFA SRL factureaza aceasta operatiune cu TVA 19%, conform cotei din Romania, argumentand ca nu poate factura “scutit cu drept de deducere”, intrucat BETA nu ii furnizeaza un cod valabil de TVA emis de autoritatile din Franta, locul unde ajung bunurile.
Este corect? Argumentati.
Raspuns: Livrarea are loc intre Romania si Ungaria. Este o livrare intracomunitara (Pers impozabila este furnizorul= ALFA. Locul operatiunii este in Romania, unde incepe transportul. SC ALFA SRL putea factura “scutit cu drept de deducere” cu doua conditii: dovada transportului si cod valabil de TVA (din Ungaria). Pers obligata la plata nu este ALFA, ea emite o factura cu drept de deducere. Asadar, nu este corecta argumentarea facturarii cu TVA 19%, fiind indeplinite conditiile de facturare “scutit cu drept de deducere”.
185. SC ALFA SRL , o societate comerciala stabilita in Romania si inregistrata in scop de TVA in Romania, achizitioneaza de la SC GAMA SRL, stabilita in Portugalia si inregistrata in scop de TVA in Portugalia, fructe care sunt transportate din Portugalia in Romania.
Care sunt conditiile in care SC GAMA SRL ii poate factura societatii ALFA SRL cu conditia “scutit cu drept de deducere”?
Raspuns:
-persoana impozabila SC ALFA SRL
-Peratiune: achizitie intracomunitara (PotugaliaRomania)
-Locul op: unde se sfarseste- in Romania
-Scutiri? NU- niciodata la achizitii intracomunitare nu avem scutiri
-Persoana obligata la plata: SC ALFA SRL : taxare inversa (4427=4426)
-Conditii : 2 conditii: transportul din Portugalia in Romania; o fc scutita cu drept de deducere

186.SC ALFA SRL, o societate comerciala stabilita in Romania si inregistrata in scop de TVA in Romania, achizitioneaza de la societatea GAMA, stabilita in portugalia si inregistrata in scop TVA in Portugalia, fructe care sunt transportate din portugalia in romania de catre GAMA, existand documente de transport in acest sens.
Ce operatiune realizeaza SC ALFA SRL si cum va inregistra TVA aferenta acestei operatiuni, stiind ca fructele achizitionate vor fi utilizate pentru operatiuni care dau dreptul de deducere a tVA?
Raspuns: transport de la Gama (Portugalia) la ALFA (Romania)
-pers impozabila este ALFA
- op= achizitie intracomunitara
- locul op+ Romania, unde se incheie
-scutiri= NU
- pers obligata ALFA, prin taxare inversa.

187. SC ALFA SRL, o societate comerciala stabilita in Romania si inregistrata in scop de TVA in Romania, achizitioneaza de la societatea GAMA, stabilita in portugalia si inregistrata in scop de TVA in Portugalia, fructe care sunt transportate din Portugalia in Romania de catre GAMA, existand documente de transport in acest sens.
Ce operatiune realizeaza SC ALFA SRL si in ce declaratie trebuie raportata acesta operatiune?
Raspuns: idem 186; Operatiunea va fi raportata in in decontul 300, in declaratia 390 si in decl intrastat daca este cazul.

188. SC X SRL, cu sediul in Bucuresti, Romania, inregistrata in scopuri de TVA in Romania, livreaza catre Z inregistrata in scop de TVA in Germania, bunuri in valoare de 10.000 lei, fara TVA.Bunurile sunt transportate din romania in Germania de catre un transportator in contul societetii X SRL.
Care este suma de TVA sau mentiunea pe care o trece pe factura SC X SRL si ce conditii trebuie indeplinite pentru a trece aceasta suma?
Raspuns:
-mentiunea “scutit cu drept de deducere”
conditii: dovada transportului (documentele aferente) si existenta unui cod valid de TVA.

189. SC ALFA SRL , cu sediul in Bucuresti, Romania, care beneficiaza de regimul special de scutire pentru intreprinderi mici, livreaza catre Z, stabilita si inregistrata in scop de TVA in Germania, telefoane in valoare de 10.000 lei, fara TVA.Telefoanele sunt transportate din romania in Germania de catre un transportator in contul societatii X SRL.
Care este suma TVA sau mentiunea pe care o trece pe factura SC ALFA SRL?
Raspuns:
-valoarea telefoanelor: 10.000 lei,fara TVA. Nu este platitor de TVA (Art.126, alin.9; Art.126, alin.3 lit.a).=> factureaza fara TVA (neimpozabil in Romania)
- mentiunea la rubrica Tva: scutit fara drept de deducere.

190.SC BETA SRL, cu sediul in Bucuresti, Romania, inregistrata in scop de TVA in Romania, livreaza catre GAMA, stabilita in Franta si inregistrata in scop de TVA in Franta si Romania, televizoare in valoare de 200.000 lei, fara TVA.GAMA dispune ca televizoarele sa fie transportate de la sediul societatii BETA din Bucuresti la un depozit inchiriat de GAMA in Iasi.
Care este suma TVA sau mentiunea pe care o trece pe factura SC BETA SRL?
Raspuns:
- este o livrare locala (de la Bucuresti la Iasi), deci e platitor de TVA
- suma TVA= 38.000 lei

191.SC ALFA SRL, cu sediul in Iasi, inreg in scop de TVA in Romania, livreaza catre BBB, stabilita in Franta si inregistrata in scop de Tva in Franta, televizoare in valoare de 200.000 lei, fara TVA. BBB dispune ca televizoarele sa fie transportate in Germania si ii comunica SC ALFA SRL codul de inregistrare in scopuri de TVA in Franta.
Care este suma TVA sau mentiunea pe care o trece pe factura SC ALFA SRL si ce conditii trebuie indeplinite pentru a trece aceasta suma?
Raspuns:
-este o livrare intracomunitara, locul = unde incepe transportul
-SC ALFA e scutita cu drept de deducere, indeplinind cele 2 conditii (cod valabil de Tva si docum transport)
-obligatia de plata este BBB, in Germania, =achizitie intracomunitara.
192. SC GAMA SRL, cu sediul in Ploiesti, Romania, inregistrata in scopuri de TVA in Romania, livreaza catre SC ALFA, care beneficiaza de regimul special pentru intreprinderi mici conform legislatiei din Ungaria, fructe in valoare de 15.000 lei, fara TVA. Fructele sunt transportate din Romania in Ungaria de catre ALFA.
Care este suma TVA sau mentiunea pe care o trece pe factura SC GAMA SRL?
Raspuns:
-conf art.152; pesr impozab= ALFA
-livrare intracomunitara; locul= Romania
-scutiri: NU (art.143, alin.2 lit.a)
-pers obligata la plata = ALFA

193. SC X SRL, stabilita si inregistrata in scopuri de TVA in Romania, achizitioneaza de la Z, stabilita si inregistrata in scopuri de tva in Marea Britanie, bunuri in valoare de 80.000 lire sterline pret fara TVA.Acestea vor fi transportate din Marea Britanie in Romania de catre SC X SRL.
Ce date trebuie sa-I transmita SC X SRL societatii Z, pentru ca Z sa poata justifica efectuarea unei livrari intracomunitare scutite cu drept de deducere?
Raspuns: pesr impoz= X; op= achizitie intracomunitara AIC; locul op=Romania, unde se incheie transportul
-scutiri: Nu, la achizitii intracomunitare, niciodata.;
-persoana obligata la plata= X
-date= cod valid de TVA.
194. SC X SRL, stabilita si inregistrata in scopuri de TVA in Romania, schizitioneaza de la Z, stabilita si inregistrata in scopuri de TVA in Germania, bunuri in valoare de 10.000 euro pret fara TVA.Acestea vor fi transportate din Germania in Romania de catre SC X SRL.
Considerand ca SC X SRL i-a transmis societatii Z codul de inregistrare in scop de TVA din Romania, precum si copii de pe documentele de transport ale bunurilor din Germania in Romania, determinati suma TVA inscrisa pe factura de Z, si suma TVA inregistrata in contabilitate de SC X SRL. Cursul de schimb valutar este 1 euro=3.6 lei.
Raspuns:
-pt Z, fara TVA in Germania, fiind indeplinite cele 2 conditii de scutire.
-pt X= taxare inversa 4426= 4427
10.000*19%*curs euro= 6840 lei
195. SC X SRL , stabilita si inregistrata in scop TVA in Romania, achizitioneaza de la XYZ stabilita in Ungaria si inregistrata in scopuri de TVA in Ungaria si in Romania, piese de schimb, care vor fi comercializate in valoare de 5000 euro pret fara TVA. XYZ dispune ca produsele sa fie transportate de la depozitul sau din Satu Mare la sediul societatii in Ploiesti.
Ce suma de TVA sau ce mentiune va trece XYZ pe factura? Cursul de schimb valutar este de 1 euro= 3.6 lei.
Raspuns:
-pers impoz= XYZ: op= livrare; locul= Romania, unde incepe transportul;
-scutiri: NU
-pers obligata la plata XYZ Art.150 al.1)
-XYZ emite factura cu TVA 19%= 950 euro.
196. SC BETA SRL, cu sediul in Buzau, considerata intreprindere mica, neinregistrata in scopuri de TVA in Romania, achizitioneaza de la ALFA, stabilita si inregistrata in scopuri TVA in Franta, mobilier in valoare de 25.000 euro. Produsesle vor fi transportate din Franta in Romania.
Descrieti obligatiile societatii BETA SRL din punct de vedere al TVA pentru aceasta tranzactie.Curs euro=3.6 lei/leu
Raspuns:
-Beta fiind o intreprindere mica, nu are drept de deducere si nici obligatie de a colecta TVA
197. SC GAMA SRL, stab si inreg in scop de TVA in Romania, transporta trei imprimate, produse de aceasta, la o expozitie de tehnologie care are loc in franta.Dupa expozitie imprimantele sunt aduse inapoi in romania.
Ce obligatii are SC GAMA SRL din punct de vedere al TVA pentru ac easta tranzactie?
Raspuns:
-Art.128 –livrarea de bunuri, alin.12 => nontransfer.
198. SC ALFA SRL se infiinteaza la data de 19 iunie 2008. Cu aceasta ocazie estimeaza ca nu va realiza o cifra de afaceri foarte mare in anul 2008 si ca urmare nu se inregistreaza in scop de TVA, optand pentru aplicarea regimului special pentru intreprinderi mici. La 31.12.2008 constata ca cifra ei de afaceri a ajuns la nivelul de 72.000 lei.
Daca nivelul cursului de schimb este 1 euro= 3.3817 lei, mai poate pastra SC ALFA regimul de intreprindere mica neplatitoare de TVA? Argumentati raspunsul.
Raspuns:- 19.06.2008
31.12.2008 CA=72.000 / 3.38 = 21291.06 euro. Da, nu depaseste plafonul de TVA pt intreprinderile mici, deci mai poate pastra acelasi regim.
199. idem 198
200. Explicati ce reprezinta “structura de comisionar” din punct de vedere al TVA.
Raspuns:
Norme cod fiscal
(2) În sensul art. 128 alin. (2) din Codul fiscal, transmiterea de bunuri efectuată pe baza unui contract de comision la cumpărare sau la vânzare se consideră livrare de bunuri atunci când comisionarul acţionează în nume propriu, dar în contul comitentului.
Comisionarul este considerat din punct de vedere al taxei cumpărător şi revânzător al bunurilor, indiferent dacă acţionează în contul vânzătorului sau cumpărătorului, comitent, procedând astfel:
a) primeşte de la vânzător o factură sau orice alt document ce serveşte drept factură emisă pe numele său, şi;
b) emite o factură sau orice alt document ce serveşte drept factură cumpărătorului.
(3) Prevederile alin. (2) se aplică sub denumirea de structură de comisionar în cazurile prevăzute la pct. 19 alin. (3) şi (4).
R: daca se refactureaza in contract de comision se refactureaza inclusiv bunurile/serviciile achizitionate in numele clientului, aduca structura de comisionar; daca se deconteaza doar sumele platite atunci NU se aplica tva se fac doar facturi de decontare. ( Art 137 …(3) Baza de impozitare nu cuprinde următoarele: …. e) sumele achitate de furnizor sau prestator, în numele şi în contul clientului, şi care apoi se decontează acestuia, precum şi sumele încasate în numele şi în contul unei alte persoane. Norme: b) sume încasate în contul altei persoane, dacă factura este emisă de această altă persoană către un terţ. Pentru decontarea sumelor încasate de la terţ cu persoana care a emis factura, conform înţelegerii dintre părţi, pot fi întocmite facturi de decontare conform alin. (3);)

201. Care este documentul in baza caruia se colecteaza TVA in cazul unei livrari catre sine?
Raspuns:
Autofactura (art.155alin .1)
202.SC ALFA SRL, stabilita si inregistrata in scop de TVA in Romania, realizeaza servicii de transport pentru beneficiarul Gama, persoana juridica stabilita in Polonia si inregistrata in scop de TVA in polonia. Serviciul facturat este reprezentat de transport de bunuri din Bucuresti in Timisoara, in valoare de 10.000 lei pret fara TVA.
Precizati ce suma de TVA sau ce mentiune va trece ALFA SRL pe factura daca GAMA ii comunica societatii ALFA codul sau de inregistrare in scop de TVA in Romania.
Raspuns: -se taxeaza unde se face transportul (Romania-Timisoara);
-pers impozabila= ALFA SRL; op= transport de bunuri; locul= Romania (art.133)
-scutiri = NU.
-PERS OBLIGATA = alfa 10000*19%= 1900 LEI tva.
203. SC ALFA SRL, stabilita si inregistrata in scop de TVA in Romania, realizeaza servicii de transport pentru beneficiarul GAMA, persoana juridica stabilita in polonia si inreg in scop TVA in Polonia. serviciul facturat este reprezentat de transportul de bunuri din bucuresti in Berlin in valoare de 10.000 li pret fara tVA.
Precizati ce suma de Tva sau ce mentiune va trece Alfa pe factura, daca Gama ii comunica societatii ALFA codul sau de inregistrare in scop de TVA in Polonia.
Raspuns:
-pers impozabila= ALFA SRL; op= transport intracomunitar; locul= Romania (art.133)
-scutiri = DA, cu resp celor 2 conditii: cod valid de TVA+transport.
-se muta in locul taxarii (neimpozabil in Romania, plata TVA in Germania.)
204. SC ALFA SRL stabilita si inregistrata in scop de TVA in Romania, realizeaza servicii de transport pentru beneficiarul TETA, persoana juridica stabilita in romania si inreg in scopuri TVA in Romania. Serviciul facturat= transportul de bunuri din Bucuresti la Berlin in valoare de 10.000 lei pret fara TVA.
Precizati ce suma de TVA sau ce mentiune va trece ALFA pe factura, daca TETA ii comunica SC ALFA codul sau de inregistrare in scop TVA din Romania.
Raspuns: -pers impoz= ALFA; op= transport intracomunitar de bunuri; locuo op= in Romania
-scutiri: NU
-obligatia de plata= ALFA, emite factura cu TVA (=1900 lei).
205. SC ALFA SRL, stabilita si inregistrata in scop de TVA in Romania presteaza servicii de consultanta in domeniul contabil pentru beneficiarul GAMA, peroana juridica stabilita in Polonia si inreg in scop de Tva in Polonia si care nu are nici un sediu fix si nici un sediu permanent in Romania. serviciul facturat= 10.000 lei pret fara TVA.
Precizati ce suma de TVA sau ce mentiune va trece ALFA pe factura, daca TETA ii comunica SC ALFA codul sau de inregistrare in scop TVA din Romania.
Rspuns: Art.153; op= prestare de serviciu; locul taxarii= Romania;
-art.133, alin.2, lit.G- serv de consultanta : locul taxarii este acolo unde este beneficiarul.
-neimpozabil.
206.SC ALFA SRL stabilita si inregistrata in scop de TVA in Romania presteaza servicii de consultanta in domeniul contabil pentru beneficiarul GAMA, societate comerciala stabilita in Polonia care beneficiaza de regimul special de scutire pentru intreprinderi mici conform legislatiei din polonia si care nu are nici un sediu fix si nici un sediu permanent in Romania. serviciul facturat= 10.000 lei pret fara TVA.
Precizati ce suma de TVA sau ce mentiune va trece ALFA pe factura.
Raspuns: art.133,alin.2, lit.G
-pers impoz= ALFA, platitoare de TVA
-op=prest serv de consultanta; locul op= Polonia
-scutiri= NU, niciodata
-oblig la plata: se taxeaza in polonia. ALFA face plata in Polonia.(TVA)
207.SC ALFA SRL este o societate de asigurari stabilita in Romania si neinregistrata in scop de TVA in Romania intrucat realizeaza numai operatiuni scutite fara drept de deducere. Ea beneficiaza de servicii de consltanta in domeniul contabil in valoare de 1.200 euro de la societatea GAMA, societate stabilita in polonia si care nu are nici un sediu fix si nici un sediu permanent in Roamania.
Precizati suma sau ce mentiune va trece GAMA pe factura precum si care sunt obligatiile din punct de vedere al TVA ale societatii ALFA. Cursul de schimb este 1 euro= 3.6 lei.
Raspuns: - ALFA nu are nicio obligatie; op= scutita fara drept de deducere
- locul taxarii= unde se afla clientul; TVA=> RO, se inreg in Romania.
208.SC ALFA SRL stabilita si inreg in scop de TVA in Romania ii inchiriaza o cladire SC BETA SRL, stabilita si inreg in scop de TVA in Romania. SC ALFA SRL opteaza pentru facturarea acestei operatiuni cu TVA, incepand chiar din data inchirierii, 10.05.2008.Realizand ca pentru a putea face acest lucru este nevoie de depunerea unei notificari de taxare a operatiunii la admin financiara, SC Alfa DEPUNE NOTIFICAREA LA DATA DE 30.11.2008, precizand in notificare ca data de la cvare isi exercita optiunea este 10.05.2008. la un control realizat la SC BETA SRL inspectorii fiscali constata acest lucru si apreciaza ca SC BETA nu avea dreptul de deducere a TVA pe perioada dintre momentul inchirierii si momentul depunerii notificarii de taxare, astfel ca exclud de la deducere TVA aferenta facturilor de chirie din perioada mai-noiembrie 2008.
Este corect?
Raspuns: Nu este corect. Art.141, lit.e alin.3 din Norme; Art.145,146/alin.1= dreptul la deducere ia nastere la momentul exigibilitatii de taxe
Art,146, alin.1, lit.A= cat am o fc cu TVA, am dreptul sa deduc TVA
209. Care sunt termenele de depunere a declaratiei recapitulative de TVA?
Raspuns:
Termenul pentru depunerea declaratiei 390 este 25 ale primei luni dupa fiecare trimestru.
210. O societate comerciala isi trimite directorul general intr-o delegatie in Ungaria cu autoturismul proprietate a societatii comerciale. In Ungaria directorul alimenteaza cu benzina dupa care se intoarce in Romania. Trebuie declarata aceasta operatie in declaratia recapitulativa a tva? Argumentati.
Raspuns: NU. Operatiunea nu reprezinta o achizitie intracomunitara. Este o achizitie locala in Ungaria. Societatea poate sa solicite TVA in Ungaria. persoana oblig la plata= furnizorul.
Aceasta este o achizitie scutita fara drept de deducere pentru cumparator si o livrare locala pentru vanzator intrucat locul livrarii se considera a fi in afara Romaniei, deci nu se declara in declaratia recapitulativa a TVA.
211. O pf achizitioneaza automobile din Germania si apoi le revinde in Romania, realizand acest lucru cu un caracter de continuitate, fiind activitatea din care obtine venitul sau principal. Trebuie sa se inregistreze aceasta persoana in scopuri de TVA? Argumentati.
Raspuns: DA. Art.127, pct.3 din Norme. Activitate economuca= pers fiz este impozabila. Op=livrare de bunuri; locul op= Romania (de regula unde sunt puse la dispoz, bunurile.)
-scutiri: NU. Obligatia la plata= Furnizorul / pers fiz. art.152





via - contacafe_club

MARIETA
Coffe-drinker
Posts: 5
Joined: Fri Aug 22, 2008 11:36 am
Location: TG JIU

Re: Intrebari si rezolvari fiscalitate - examen CECCAR 2008

Post by MARIETA » Tue Oct 28, 2008 10:28 am

Care dintre raspunsuri sunt corecte ? Acestea de sus sau cele postate pe 27 oct.

dmldone
Site Admin
Posts: 5546
Joined: Thu Nov 23, 2006 11:38 am
Location: Tg-Jiu
Contact:

Re: Intrebari si rezolvari fiscalitate - examen CECCAR 2008

Post by dmldone » Tue Oct 28, 2008 10:36 am

sunt corecte in ambele cazuri, diferenta este ca la unele raspunsul este mai vast.

MARIETA
Coffe-drinker
Posts: 5
Joined: Fri Aug 22, 2008 11:36 am
Location: TG JIU

Re: Intrebari si rezolvari fiscalitate - examen CECCAR 2008

Post by MARIETA » Tue Oct 28, 2008 12:57 pm

da-mi voie sa te contrazic. Exemplu:
211. O pf achizitioneaza automobile din Germania si apoi le revinde in Romania, realizand acest lucru cu un caracter de continuitate, fiind activitatea din care obtine venitul sau principal. Trebuie sa se inregistreze aceasta persoana in scopuri de TVA? Argumentati.

Raspuns:1
art. 143 alin. (2) lit. b).
(2) Sunt, de asemenea, scutite de taxă următoarele:
b) livrările intracomunitare de mijloace de transport noi către un cumpărător care nu îi comunică furnizorului un cod valabil de înregistrare în scopuri de TVA;
(?!)Nu trebuie sa se inregistreze in scop de TVA.

Raspuns:2
DA. Art.127, pct.3 din Norme. Activitate economuca= pers fiz este impozabila. Op=livrare de bunuri; locul op= Romania (de regula unde sunt puse la dispoz, bunurile.)
-scutiri: NU. Obligatia la plata= Furnizorul / pers fiz. art.152

Deci care este raspunsul corect Nu, de la prima rezolvare sau DA de la cea de-a doua.
Nu ma pot pronunta pt. ca tva Intracomunitar ma scoate din sarite, nu am avut cazuri si in consecinta nu stiu sa rezolv. problemele

dmldone
Site Admin
Posts: 5546
Joined: Thu Nov 23, 2006 11:38 am
Location: Tg-Jiu
Contact:

Re: Intrebari si rezolvari fiscalitate - examen CECCAR 2008

Post by dmldone » Tue Oct 28, 2008 1:34 pm

te inteleg. sincer nu le-am parcurs nici eu pe toate.
am pus materialele care mi-au venit si mie de la diversi useri, intelegi.

MARIETA
Coffe-drinker
Posts: 5
Joined: Fri Aug 22, 2008 11:36 am
Location: TG JIU

Re: Intrebari si rezolvari fiscalitate - examen CECCAR 2008

Post by MARIETA » Tue Oct 28, 2008 1:50 pm

Ai fost cumva la ex. de anul acesta? Eu am renuntat sa merg, sper sa nu renunt si anul viitor.
As vrea sa aflu si eu impresii despre cum s-a desfasura ex. la noi in oras (si eu sunt tot din Tg-Jiu)
Daca poti scrie-mi pe adresa [email protected]

Post Reply

Return to “Fiscalitate - examen de acces la CECCAR”