inregistrare mijl. fixe.

Pagina celor care nu stiu de unde sa inceapa o contabilitate. Contabilitate pentru cei care sunt la inceput de drum. Basic Accounting.

Moderators: ragazza_esuberante, crstmol

Post Reply
Anitza
Coffe-drinker

inregistrare mijl. fixe.

Post by Anitza » Tue Aug 11, 2009 5:43 pm

Buna ziua.
Am si eu o mare problema pe care trebuie sa o rezolv cat mai repede.
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine daca puteti.
Lucrez intr-o institutie publica (scoala). Aceasta a primit pers. juridica in 2006 inainte sa ma angajez eu acolo. Inainte de a primi pers. juridica a primit cu titlu gratuit calculatoare pentru dotarea lab. de informatica. Ele s-au primit pe baza unu PV de predare primire, fara valori. Valorile s-au primit ulterior , cam dupa un an. Hartia s-a facut pierduta cumva si s-a regasit anul acesta. Nu stiu prin ce imprejurare s-a trecut in inventar cu alte valori mult mai mici. Eu nu prea am fost informata de situatie (fiind doua scoli in localitate si doua gradinite) si m-am trezit anul acesta , in urma unor situatii care mi s-au cerut , ca de fapt acestea nu sunt inregistrate in contabilitate. Sa fac infart , nu alta. Va rog sa ma scoateti din impas. Nu stiu cum sa le inregistrez in cazul acesta, cand este deja tarziu. Ce fel de amortizare aplic? Credeti-ma ca nu stiu ce sa fac sa mai spal rusinea, sa fie cat mai bine.
Merci pentru intelegere.

Post Reply

Return to “SA INVATAM CONTABILITATE”