Suspendare activitate societate

Pagina legislatiei contabile. Orice contabil, prima data cu asta TREBUIE SA INCEAPA!
Legea contabilitatii 82/1991, OMFP 1752/2005(reglemetari contabile), OMFP 1850/2004(registre si formulare financiar-contabile).

Moderatori: crstmol, ragazza_esuberante

Suspendare activitate societate

Mesajde claudiaaa pe Lun Aug 10, 2009 8:46 pm

Am si eu doua intrebari..sunt noua pe forum, sper sa nu fie stupide intrebarile:
1. daca suspend activitatea unei societati comerciale pot oferi spre inchiriere spatiul respectiv?
2. in ce conditii pot trece de la persoana juridica la persoana fizica autorizata(daca suspend activitatea societatii comerciale)?
claudiaaa
Coffe-drinker

Re: Suspendare activitate societate

Mesajde dmldone pe Mar Aug 11, 2009 7:53 am

Detalii despre suspendarea unei SC - http://www.cabinetexpert.ro/category/suspendare-firma

Iar ca raspuns direct la intrebarile tale:
1 - poti inchiria spatiul, insa acesta nu trebuie sa fie al firmei suspendate
2 - eu am intrebat la ONRC si nu se poate trecerea. Ce se poate este - sa suspenzi firma si sa iti faci apoi PFA separat.
dmldone
Site Admin

Locaţie: Tg-Jiu

Mesajde claudiaaa pe Mar Aug 11, 2009 10:58 am

Multumesc!
Pot suspenda activitatea firmei, imi fac PFA si inchiriez spatiul pe PFA. Am inteles bine?
Si ar trebui probabil un contract de vanzare cumparare intre societate si PFA?
claudiaaa
Coffe-drinker

Mesajde dmldone pe Mar Aug 11, 2009 1:11 pm

da.
dmldone
Site Admin

Locaţie: Tg-Jiu

Contab SQL - www.cometa.ro - Program contabilitate, ERP, CRM, SFA. Arhiva electronica integrata. Interfata cu telefoane mobile si PDA. Gratuit pentru firme mici. O alegere inteleapta pentru firme mijlocii si mari.
Publicitate

Înapoi la Legislatie cu privire la CONTABILITATEA FIRMEI